НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Библиотека на сенките; Libr... (корица)
  Библиотека на сенките
  Биркегор, Микел
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Феникс, 2022
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-9989-33-850-2
  COBISS.MK-ID - 57927941

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000043350
ИН: 020221664
M II 43350
ИН: 020221664
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043350 0000000001
ИН: 020221665
M II 43350 1
ИН: 020221665
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
А II 0000052711
ИН: 920231558
А II 52711
ИН: 920231558
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...