НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Сѐ уште Алиса; Still Alice (корица)
  Сѐ уште Алиса
  Џенова, Лиса
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издание - [1. изд.]
  Издавање и производство - Скопје : Матица македонска, 2023
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-10-0965-1
  COBISS.MK-ID - 59095045

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Дневна соба
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000043522
ИН: 020230168
M II 43522
ИН: 020230168
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000043522 0000000001
ИН: 020230169
M II 43522 1
ИН: 020230169
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
ДС 821.111-31 ЏЕНОВА Л. Сè уште
ИН: 020230190
ДС 821.111-31 ЏЕНОВА Л. Сè уште
ИН: 020230190
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
loading ...
loading ...
loading ...