НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Излегувањето од сенка : Тај... (корица)
  Излегувањето од сенка : Тајното женско училиште
  Петрова, Дијана
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Антолог, 2023
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-243-631-9
  COBISS.MK-ID - 60085509

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Дневна соба
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000044650 0000000001
ИН: 020240651
M II 44650 1
ИН: 020240651
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000044569 0000000001
ИН: 020240375
M II 44569 1
ИН: 020240375
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000044650
ИН: 020240650
M II 44650
ИН: 020240650
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
ДС 821.163.3-31 ПЕТРОВА Д. Излегувањето
ИН: 020240654
ДС 821.163.3-31 ПЕТРОВА Д. Излегувањето
ИН: 020240654
слободно - надвор од библиотека, време на зајмување: 10 денови
M II 0000044569 ЧИТАЛНА
ИН: 020240374
M II 44569 ЧИТАЛНА
ИН: 020240374
слободно - за читалница
А II 0000053189
ИН: 920232534
А II 53189
ИН: 920232534
зајмувањето не е можно
loading ...
loading ...
loading ...