НУ Универзитетска библиотека 'Св.Кл.Охридски', Битола - сите одделенија (УББИТ)
 • Кога лажев за последен пат ... (корица)
  Кога лажев за последен пат : [роман]
  Сејгер, Рајли
  Вид граѓа - роман ; возрасни, општо (белетристика)
  Издавање и производство - Скопје : Антолог, 2023
  Јазик - македонски
  ISBN - 978-608-243-636-4; 608-243-636-9
  COBISS.MK-ID - 60372997

Дигитални сoдржини dCOBISS

претходен преглед

jpg


Резервирајте граѓа на саканата локација за подигање

Место на подигање Статус на граѓата Резервација
Возрасни
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 28.07.2024
Се очекува да биде достапно по: 25.06.2024 (1. во редица за чекање)
Дневна соба
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 27.06.2024
Се очекува да биде достапно по: 28.06.2024 (1. во редица за чекање)
Сигнатура – локација, инвентарен бр. ... Статус на примерокот
M II 0000044661 0000000001
ИН: 020240701
M II 44661 1
ИН: 020240701
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 28.07.2024

Се очекува да биде достапно по: 25.06.2024 (1. во редица за чекање)
M II 0000044661
ИН: 020240700
M II 44661
ИН: 020240700
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 13.06.2024

Се очекува да биде достапно по: 25.06.2024 (1. во редица за чекање)
M II 0000044661 0000000003
ИН: 020240703
M II 44661 3
ИН: 020240703
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 30.06.2024

Се очекува да биде достапно по: 25.06.2024 (1. во редица за чекање)
M II 0000044661 0000000002
ИН: 020240702
M II 44661 2
ИН: 020240702
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 30.06.2024

Се очекува да биде достапно по: 25.06.2024 (1. во редица за чекање)
ДС 821.111(73)-31 СЕЈГЕР Р. Кога
ИН: 020240658
ДС 821.111(73)-31 СЕЈГЕР Р. Кога
ИН: 020240658
зајмена – надвор од библиотека, рок на враќање: 27.06.2024

Се очекува да биде достапно по: 28.06.2024 (1. во редица за чекање)
loading ...
loading ...
loading ...