Hyrja (Cilën mënyrë të përzgjedhë?)

ose

Me hyrjen në Profili im COBISS pajtohem me kushtet e përdorimit, lejoj përdorimin e biskotave dhe pajtohem që IZUM të përdor të dhënat e mia personale, të cilat gjatë regjistrimit të parë transferohen nga të dhënat e ofertuesit të identiteteve regjistruese (emri dhe adresa elektronike) ose i kam shtuar vet në rubrikat e veçanta te Profili im COBISS.