ALL libraries (COBIB.SI union bibliographic/catalogue database)
  • Zagotavljanje pogojev za uspešno delo policije ob upoštevanju človekovih pravic in temeljnih svoboščin v prihodnjem desetletju : diplomsko delo
    Kambič, Robert
    Diplomsko delo z naslovom Zagotavljanje pogojev za uspešno delo policije v prihodnjem desetletju ob spoštovanju človekovih pravic in temeljnih svoboščin naslavlja spremembe dela policista v zadnjem ... desetletju, pričakovanja dela policista in izzive policije v prihodnjem desetletju, vse ob spoštovanju človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Z deskriptivno metodo dela je bila preučena domača in tuja literatura in viri izbranega področja, uporabljena pa je bila tudi induktivno-deduktivna metoda, saj so bili na podlagi študije posamične literature in virov dognani izzivi dela policije v prihodnjem desetletju. Naloga ugotavlja, da so lahko le z ustrezno kadrovsko zasedenostjo delovnih mest, ustrezno opremo, izobraževanji in usposabljanji, ustrezno zakonodajo, dobro organizacijsko klimo in doslednim nadzorom nad delom policistov, zagotovljeni ustrezni delovni pogoji za uspešno delo policije, ter s tem zagotovljeno spoštovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin, čemur mora slediti policija v bodoče.
    Type of material - undergraduate thesis ; adult, serious
    Publication and manufacture - Ljubljana : [R. Kambič], 2023
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 140845827

No library within the COBISS.SI system holds a copy of this material (e-resource or electronic version in addition to printed version).
loading ...
loading ...
loading ...