ALL libraries (COBIB.SI union bibliographic/catalogue database)
  • Starševski vidik šolanja šoloobveznih otrok na daljavo v času pandemije covida-19 : primer Savinjske regije : diplomsko delo
    Plavčak, Marcisa
    Šolanje na daljavo se je na območju Republike Slovenije, prvič v njeni zgodovini, pojavilo 16. marca 2020, kar je bilo le 4 dni po datumu razglasitve pandemije covida-19 na omenjenem območju. Glavni ... cilj diplomskega dela je ugotoviti, kako je starše osnovnošolskih otrok v obdobju pandemije covida-19 zaznamovala nenadna sprememba načina šolanja. V diplomskem delu so najprej predstavljeni pomembni teoretični pojmi, sledi jim empirični del. Izvedenih je bilo 13 pol odprtih intervjujev s starši, ki bivajo v Savinjski regiji. Analiza je pokazala, da so v tem obdobju doživeli predvsem testiranje lastnih zmožnosti, pokazalo se je, kakšna je realna slika njihove socialne mreže in koliko socialne opore zmorejo nuditi pomembnim ljudem v svojem življenju.
    Type of material - undergraduate thesis ; adult, serious
    Publication and manufacture - Ljubljana : [M. Plavčak], 2023
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 167741187

No library within the COBISS.SI system holds a copy of this material (e-resource or electronic version in addition to printed version).
loading ...
loading ...
loading ...