Faculty of Economics and Business, Maribor (EPF)
WORKING HOURS / BOOK LENDING: Monday, Wednesday, Friday 8.30 - 14.00, Tuesday, Thursday 8.30 - 17.00. READING ROOM: Monday - Thursday 8.30 - 17.00; Friday 8.30 - 14.00. Summer working hours(july-august) / Library and reading room: 9.00 - 14.00.
  • Za več celovitosti, družbene odgovornosti in inovativnosti poslovanja: slovenska nagrada za družbeno odgovornost Horus [Elektronski vir]
    Hrast, Anita ; Mulej, Matjaž
    3. junija 2009 je bila v Sloveniji prvič podeljena Slovenska nagrada za družbeno odgovornost Horus. Strokovna komisija pod vodstvom mag. Franca Hočevarja, svetovalca predsednika republike za socialno ... in zdravstveno varstvo ter humanitarna vprašanja, je v okviru pilotnega projekta podelila tri nagrade v kategorijah majhna, srednje velika in velika podjetja. Horus 2009 so prejeli Informa Echo, d.o.o. v kategoriji majhna podjetja, ATech elektronikad.o.o. v kategoriji srednje velika podjetja in Trimo, d.d. v kategoriji velika podjetja. Nagrajenci so za nagrado prejeli kiparsko delo z izklesanim kozmogramom avtorjev Marka in Marike Pogačnik. 11 podjetij - finalistov se je potegovalo prvič za nagrado, ki je bila namenjena podjetjem, ki se tudi v času gospodarske krize zavedajo družbene odgovornosti na različnih področjih svojega delovanja in jo vključujejo v strateško vodenje ter poslovanje podjetja. Nagrade so bile podeljene v okviru 4. mednarodne konference Družbena odgovornost in izzivi časa 2009 z naslovom Delo - most za sodelovanje: odnosi do zaposlenih in različnih starostnih generacij, ki jo je organiziral Inštitut za razvoj družbene odgovornosti IRDO, njen častni pokrovitelj pa je bil predsednik države, dr. Danilo Türk.
    Type of material - conference contribution
    Publish date - 2010
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 10192924