Faculty of Arts, Lj. - all departments (FFLJ)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Das sprachliche Feld der Konzessivität im Gegenwartsdeutsch [Elektronski vir] = Izrazna sredstva dopustnosti v sodobnem nemškem jeziku : magistrsko delo
    Fritsch Križaj, Tjaša
    Namen magistrskega dela je pod drobnogled postaviti podajanje dopustnosti v sodobnih učbeniških kompletih za učenje nemščine kot tujega jezika, ki temelji na podlagi teoretične osnove številnih ... nemških slovnic. Magistrsko delo je sestavljeno iz teoretičnega in empiričnega dela. Teoretični del skuša osvetliti širok pojem definicije stavka kot osrednjo temo, pri čemer raziskuje in obravnava vse njegove razčlenitve, s poudarkom na dopustnosti. Drugi, empirični del zajema s pomočjo pridobljenega teoretičnega znanja iz prvega dela izčrpne členitve in analize dveh učbeniških kompletov za učenje nemščine kot tujega jezika. Naslanja se na vrsto obravnave in primernosti učbenikov ter delovnih zvezkov za določeno ciljno publiko. Analiza in primerjava učbenikov je zbrana tabelarično, kateri sledi bolj podrobna opredelitev.
    Type of material - master thesis ; adult, serious
    Publication and manufacture - Ljubljana : [T. Fritsch Križaj], 2016
    Language - german
    COBISS.SI-ID - 61247330

Call number – location, accession no. ... Copy status Reservation
OHK - Germanistika
 MagBCD FRITSCH KRIŽAJ T. Sprachliche
OHK - Germanistika
 MagBCD FRITSCH KRIŽAJ T. Sprachliche
available - reading room
loading ...
loading ...
loading ...