Faculty of Arts, Lj. - all departments (FFLJ)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Bralne navade uporabnikov/študentov knjižnice Fakultete za socialno delo : diplomski seminar : s prilogami na CD ROM-u
    Habermut, Tajda
    V diplomskem seminarju želimo podrobneje izpostaviti bralne navade uporabnikov/študentov knjižnice Fakultete za socialno delo. V uvodu predstavimo branje kot komunikacijski proces, ki je poleg ... pisanja, poslušanja in govorjenja spretnost, za katero si prizadevamo, da bi jo čim bolje razvijali. Cilj raziskave je analiza pogleda študentov na pristop in uporabo knjižnice ter na zadovoljstvo z delovnim prostorom in dejavniki pri učenju. Prav tako je cilj vseboval izbor in vrsto izposojevalnega gradiva, načine učenja, učinkovitost bralnih nosilcev ter primerjavo med digitalnim in tiskanim gradivom. Podatki so se zbirali s pomočjo anketnega vprašalnika, izpolnjenega s strani študentov, ki je bil sestavljen posebej za namen tega diplomskega seminarja. Za podrobnejšo primerjavo smo podatke zbirali tudi s pomočjo fokusne skupine. Oboje je zajemalo vrsto in izbor gradiva v knjižnici, učinkovitost nosilcev pri študiju, uporabo digitalnega in tiskanega gradiva, zadovoljstvo študentov ter načine iskanja gradiva v knjižnici.
    Type of material - undergraduate thesis ; adult, serious
    Publication and manufacture - Ljubljana : [T. Habermut], 2019
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 69777506

Call number – location, accession no. ... Copy status Reservation
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 0000000028 HABERMUT T. Bralne/CD-rom
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 028 HABERMUT T. Bralne/CD-rom
available - reading room
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 0000000028 HABERMUT T. Bralne
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 028 HABERMUT T. Bralne
available - reading room
loading ...
loading ...
loading ...