FSS, J. Goričar Central Social Sciences Library, Ljubljana (ODKLJ)
Opening hours in July and August: 8 a.m. - 3 p.m., Wednesdays 8 a.m. - 5 p.m., Saturdays closed.
 More... 

Subject Headings
    Textbook    Zebra   Research guides
  • Igrifikacija v storitvenem marketingu : uvajanje elementov iger v proces spletnega nakupa letalskih kart
    Černič, Nina ; Golob, Urša, 1977-
    Prispevek raziskuje igrifikacijo kot koncept, ki se vse bolj uveljavlja v marketinški literaturi in praksi. Ukvarja se z vprašanjem pomena elementov iger v neigralnih situacijah in raziskuje, na ... kakšen način so ti elementi pomembni za marketinško prakso. V empiričnem delu se osredotoča na vpliv elementov iger na različne dimenzije uporabniške izkušnje pri nakupu letalskih kart, pri čemer se opira na model PENS (Player Experience of Need Satisfaction), ki meri dimenzije uporabniške izkušnje pri igralcih video iger. Rezultati eksplorativne študije v obliki kvazieksperimenta so pokazali, da zlasti elementi, ki povečujejo čustveno vključenost in fizično prisotnost, pozitivno vplivajo na uporabniško izkušnjo. Prispevek razpravlja o ugotovitvah raziskave in njihovem potencialnem prispevku za raziskovanje in prakso.
    Source: Akademija MM : slovenska znanstvena revija za trženje. - ISSN 1408-1652 (Letn. 13 [i. e. 17], [št.] 27, apr. 2018, str. 49-63)
    Type of material - article, component part
    Publish date - 2018
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 35568733

source: Akademija MM : slovenska znanstvena revija za trženje. - ISSN 1408-1652 (Letn. 13 [i. e. 17], [št.] 27, apr. 2018, str. 49-63)

loading ...
loading ...
loading ...