VSE knjižnice (vzajemna bibliografsko-kataložna baza podatkov COBIB.SI)
 • Starševski vidik šolanja šoloobveznih otrok na daljavo v času pandemije covida-19 : primer Savinjske regije : diplomsko delo
  Plavčak, Marcisa
  Šolanje na daljavo se je na območju Republike Slovenije, prvič v njeni zgodovini, pojavilo 16. marca 2020, kar je bilo le 4 dni po datumu razglasitve pandemije covida-19 na omenjenem območju. Glavni ... cilj diplomskega dela je ugotoviti, kako je starše osnovnošolskih otrok v obdobju pandemije covida-19 zaznamovala nenadna sprememba načina šolanja. V diplomskem delu so najprej predstavljeni pomembni teoretični pojmi, sledi jim empirični del. Izvedenih je bilo 13 pol odprtih intervjujev s starši, ki bivajo v Savinjski regiji. Analiza je pokazala, da so v tem obdobju doživeli predvsem testiranje lastnih zmožnosti, pokazalo se je, kakšna je realna slika njihove socialne mreže in koliko socialne opore zmorejo nuditi pomembnim ljudem v svojem življenju.
  Vrsta gradiva - diplomsko delo ; neleposlovje za odrasle
  Založništvo in izdelava - Ljubljana : [M. Plavčak], 2023
  Jezik - slovenski
  COBISS.SI-ID - 167741187

Nobena knjižnica v sistemu COBISS.SI nima izvoda tega gradiva (gre za elektronski vir ali pa poleg tiskane verzije obstaja tudi elektronska).
loading ...
loading ...
loading ...