VSE knjižnice (vzajemna bibliografsko-kataložna baza podatkov COBIB.SI)
  • Combined ophthalmic laser device = Kombinierte ophtalmische laservorrichtung = Dispositif combiné laser ophtalmique : European patent specification EP 2 914 227 B1, 2019-03-27
    Dolžan, Aleš ...
    Predmet izuma je naprava za operacije oči z laserji, ki jo oftalmologi uporabljajo za zdravljenje s kapsulotomijo in iriditomijo ter naprava za selektivno lasersko trabekuloplastiko. Bistvo ... oftalmološke laserske kombinirane naprave po izumu je v tem, da ima en sam laser z eno optično osjo za obe valovni dolžini, osnovno valovno dolžino 1064 nm in frekvenčno podvojeno valovno dolžino 532 nm. Preklop med obema valovnima dolžinama je izveden s preklopnikom orientacije polarizacije. Pri valovni dolžini 1064 nm je frekvenčno podvojevanje izklopljeno, za valovno dolžino 532 nm pa vklopljeno. Pri valovni dolžini 532 nm so vklopljeni dodatni optični elementi za atenuacijo in kolimacijo laserskega sunka.
    Vrsta gradiva - patent ; neleposlovje za odrasle
    Založništvo in izdelava - Munich : European Patent Office, 2019
    Jezik - angleški
    COBISS.SI-ID - 86061571

Nobena knjižnica v sistemu COBISS.SI nima izvoda tega gradiva (gre za elektronski vir ali pa poleg tiskane verzije obstaja tudi elektronska).
loading ...
loading ...
loading ...