Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana (NUK)
Naročanje gradiva za izposojo na dom
Naročanje gradiva za izposojo v čitalnice
Naročanje kopij člankov
Urnik dostave gradiva z oznako DS v signaturi
  • Corporate Social Responsibility (CSR) in Green and Digital Transition: Legal and Sustainability Issues [Elektronski vir] : scientific conference : Koper, Slovenia, 26 September 2023 : abstracts of conference proceedings
    Scientific Conference Corporate Social Responsibility (CSR) in Green and Digital Transition: Legal and Sustainability Issues (2023 ; Koper)
    Evropska unija zadnjih nekaj let intenzivno usklajuje svoje usmeritve s ključnimi globalnimi spremembami, tudi s ciljem, da bi do leta 2050 postala prva podnebno nevtralna celina. Mednarodna ... znanstvena konferenca »Družbena odgovornost podjetij (DOP) v zelenem in digitalnem prehodu (pravna in trajnostna vprašanja)« je izpostavila predvsem pravna in strateška stališča ter usmeritve glede družbene odgovornosti podjetij kot odgovornosti direktorjev. Konferenca je razkrila pravne spodbude in ovire za uresničevanje družbene odgovornosti podjetij v Sloveniji, v EU in v svetu. Slovenija si mora prizadevati za korak naprej na tem področju, za večje poenotenje v kontekstu prizadevanja za digitalizacijo in zeleni preboj s poudarkom na odgovornosti direktorjev za udejanjanje strategije korporativne družbene odgovornosti in do deležnikov.
    Vrsta gradiva - zbornik ; neleposlovje za odrasle
    Izdaja - On-line ed.
    Založništvo in izdelava - Koper : Znanstveno-raziskovalno središče Koper, Annales ZRS, 2023
    Jezik - angleški, slovenski
    ISBN - 978-961-7195-22-4
    COBISS.SI-ID - 174641667