Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana (NUK)
Naročanje gradiva za izposojo na dom
Naročanje gradiva za izposojo v čitalnice
Naročanje kopij člankov
Urnik dostave gradiva z oznako DS v signaturi
  • Bolnik z miokardnim infarktom [Elektronski vir] : zbornik prispevkov
    Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije. Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v kardiologiji in angiologiji. Strokovno srečanje (33 ; 2015 ; Šmarješke Toplice)
    Zbornik prispevkov vsebuje prispevke na teme: miokardni infarkt, elektrokardiogram in motnje ritma, bolnik z miokardnim infarktom v prehospitalni enoti, na oddelku za invazivne srčne preiskave, ... priprava bolnika na srčno-žilni invazivni poseg,pomen farmakološkega zdravljenja kardiološkega bolnika, rehabilitacija kardiološkega bolnika, mediteranska prehrana, kot prehrana po miokardnem infarktu, telesna dejavnost po zaključeni nadzorovani rehabilitaciji, priporočila in nasveti za učinkovito in varno jemanje novejših antikoagulansov, Uporaba lestvice ews- early warning score pri pacientih s koronarografijo.
    Vrsta gradiva - zbornik ; neleposlovje za odrasle
    Založništvo in izdelava - [Ljubljana] : Zbornica zdravstvene in babiške nege Slovenije - Zveza strokovnih društev medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Slovenije, Sekcija medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov v kardiologiji in angiologiji, 2017
    Jezik - slovenski
    ISBN - 978-961-94231-2-7
    COBISS.SI-ID - 292450560