Narodna in univerzitetna knjižnica, Ljubljana (NUK)
Naročanje gradiva za izposojo na dom
Naročanje gradiva za izposojo v čitalnice
Naročanje kopij člankov
Urnik dostave gradiva z oznako DS v signaturi
  • 3. strokovno-raziskovalna konferenca z mednarodno udeležbo Mentoriranje nadarjenih otrok in mladostnikov: pristopi, izkušnje in problemi [Elektronski vir] : zbornik povzetkov : 25. september 2019, Pedagoška fakulteta Univerze v Ljubljani = 3rd Professional-Research Conference with International Participation Mentoring of Gifted Children and Adolescents: Approaches, Experiences and Problems : September 25th, 2019, Faculty of Education of the University of Ljubljana
    Strokovno-raziskovalna konferenca z mednarodno udeležbo Mentoriranje nadarjenih otrok in mladostnikov: pristopi, izkušnje in problemi (3 ; 2019 ; Ljubljana)
    Zbornik vključuje povzetke prispevkov, predstavljenih na 3. strokovno-raziskovalni konferenci z mednarodno udeležbo, ki jo je organiziral Center za raziskovanje in spodbujanje nadarjenosti na ... Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani (CRSN) 25. septembra 2019. Cilji srečanja so bili: (1) izmenjava izkušenj in strokovnih znanj ter raziskovalnih spoznanj na področju mentoriranja nadarjenih učencev in dijakov na različnih področjih (naravoslovje, družboslovje, humanistika, matematika, umetnost, šport, računalništvo, robotika, tehnika, ipd.), (2) spoznavanje in povezovanje posameznikov in ustanov s podobnimi strokovnimi oz. raziskovalnimi interesi in (3) kultiviranje učeče se skupnosti strokovnjakov za kakovostno poučevanje na osnovi spodbujanja učnih potencialov nadarjenih v okviru mentorstva. Predstavljeni so povzetki šestih plenarnih predavanj in 22 individualnih predstavitev, izsledki plenarnih diskusij ter glavni poudarki okrogle mize z naslovom Status mentorja za delo z nadarjenimi z vabljenimi gosti.
    Vrsta gradiva - zbornik
    Založništvo in izdelava - Ljubljana : Pedagoška fakulteta, 2020
    Jezik - slovenski, angleški
    ISBN - 978-961-253-271-0
    COBISS.SI-ID - 44862467