СВЕ библиотеке (узајамна библиографско-каталошка база података COBIB.SR)
 • Анали Филолошког факултета = Annales de la Faculté de philologie
  Врста грађе - часопис
  Издавање и производња - Београд : Београдски универзитет, 1961-
  Језик - српски
  ISSN - 0522-8468
  COBISS.SR-ID - 16394242

Библиотека/институција Место Акроним Година За позајмицу Други фондови
Филозофски факултет, Нови Сад Нови Сад 1 ФФНС редовни прилив
1961-
ван библиотеке 16 год.
у читаоници 18 год.
Универзитетска библиотека, Косовска Митровица Косовска Митровица 1 УБПРС 2010 ван библиотеке 1 год.
Филозофски факултет, Београд Београд 6 - Савски венац ФФБГ 1961-1985 ван библиотеке 1 год.
у читаоници 13 год.
Филолошки факултет, Београд Београд 6 - Савски венац ФЛЛФБГ редовни прилив
1961-
у читаоници 52 год.
Универзитетска библиотека 'С. Марковић', Београд Београд 35 - Палилула УБСМ редовни прилив
1961-2000,
2012,
2019-
у читаоници 25 год.
само за преглед у читаоници 1 год.
Библиотека Матице српске, Нови Сад Нови Сад 1 БМСНС редовни прилив
1961-1974,
1976,
1979,
1982-1988,
1992,
2000,
2010-2013,
2016,
2018-
у читаоници 24 год.
Филолошко-уметнички факултет, Крагујевац Крагујевац (Стари град) ФИЛУМ редовни прилив
1961-
у читаоници 22 год.
Универзитетска библиотека, Крагујевац Крагујевац (Стари град) УБКГ 1961-1970,
1974,
1976,
1979,
1982,
1986-1987,
1992,
2000,
2012
у читаоници 19 год.
Народна библиотека 'Вук Караџић', Крагујевац Крагујевац (Стари град) НБКГ 1961-1987 у читаоници 18 год.
Филозофски факултет, Косовска Митровица Косовска Митровица 1 ФИФАКМ редовни прилив
1961-
у читаоници 18 год.
Народна библиотека Ужице Ужице 9 НБУ 1961-1979,
1986-1988
у читаоници 16 год.
Народна библиотека Србије, Београд Београд 32 - Врачар НБС редовни прилив
1961-2013,
2015-2016,
2018-
у читаоници 15 год.
није за позајмицу 17 год.
Дом културе Студентски град, Нови Београд Београд 27 - Нови Београд ДКСГ 1961-1970,
1974
у читаоници 11 год.
Универзитетска библиотека 'Никола Тесла', Ниш Ниш 4, Црвени Крст УБНИ редовни прилив
2014-
у читаоници 6 год.
Матична библиотека 'Светозар Марковић' Зајечар Зајечар 1 МБЗ 1964-1965,
1987,
1992
у читаоници 4 год.
Народна библиотека 'Ресавска школа', Деспотовац Деспотовац НБДЕ 1965,
2012,
2016
у читаоници 3 год.
Јавна библиотека 'Бора Станковић', Врање Врање 1 ВРАЊЕ 2021-2022 у читаоници 2 год.
Институт за књижевност и уметност, Београд Београд 6 - Савски венац ИКУМ 1963,
1969
у читаоници 2 год.
Народна библиотека 'Др. Ђорђе Натошевић', Инђија Инђија НБИН 1979,
2012
у читаоници 2 год.
Народна библиотека 'Радислав Никчевић', Јагодина Јагодина 1 НБЈА 1979,
1987
у читаоници 2 год.
Српска академија наука и уметности, Београд Београд 6 - Савски венац САНУ 1961 у читаоници 2 год.
Градска библиотека 'Карло Бијелицки' Сомбор Сомбор ГБСО 1961 у читаоници 1 год.
Народна библиотека 'Доситеј Обрадовић', Нови Пазар Нови Пазар 1 НБНП 1965 у читаоници 1 год.
Народна библиотека 'Стефан Првовенчани', Краљево Краљево 6 КРАЉ у читаоници 1 год.
Православно богословски факултет, Београд Београд 38 - Палилула ПБФБГ редовни прилив
1961-1970,
1974-1987,
1992,
2000,
2009-2012,
2020-
у читаоници 1 год.
Народна библиотека 'Доситеј Новаковић', Неготин Неготин НБНЕ 1968,
1976,
1986
није за позајмицу 3 год.
loading ...
loading ...
loading ...