Библиотека Матице српске, Нови Сад (БМСНС)
 • Невен : Чика Јовин лист
  Врста грађе - часопис
  Издавање и производња - Нови Сад : Јован Јовановић, 1880-1891 ; 1898-1908
  Језик - српски
  ISSN - 1451-4559
  COBISS.SR-ID - 65027591

Сигнатура П II 38,10629
Године/годишта 1880-1908
Одељење Годиште Година Бр. свеске
периодика 3/4-5/6
периодика 1/2
периодика 1-4,6,17/18-19/20
периодика 1-14_15/16-19/20
периодика 5,13/14-17/18
периодика 5/6+7,10-12+13/14-17/18
периодика 1-13_14/15_16_17/18
периодика 1-13_14/15_16/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-16_17/18
периодика 1-20
периодика 1891 1-9<бр. 1 непотпун>
периодика 1890 1-24
периодика 1889 1-24
периодика 1888 1-4,9-19<бр. 1,2,9,10 и 12 непотпуни>
периодика 1888 2-24
периодика 1887 1-24
периодика 1886 1-24
периодика 1886 1-24<бр. 4 мепотпун>
периодика 1885 1-24
периодика 1884 1-24
периодика 1883 1-24<бр. 1 и 2 непотпуни>
периодика 1883 1-24
периодика 1882 1-15,18-24<бр. 4 непотпун>
периодика 1882 1-24<бр. 2 непотпун>
периодика 1881 1-24
периодика 1881 1-24
периодика 1880 1-12
периодика 1880 1-12
музејска збирка периодике 1-3,6
музејска збирка периодике 17/18
музејска збирка периодике 14/15_16/18<бр. 16/18 непотпун>
музејска збирка периодике 1-13_14/15_16/18
музејска збирка периодике 15
музејска збирка периодике 2-3,7-9,11-16+17/18
музејска збирка периодике 1-16_17/18<бр. 4 и 15 непотпуни>
музејска збирка периодике 1-2,4-16+17/18
музејска збирка периодике 1-16_17/18
музејска збирка периодике 1,3-16+17/18<бр. 10, 13 и 17/18 непотпуни>
музејска збирка периодике 1-16+17/18<бр. 10 непотпун>
музејска збирка периодике 1-20
музејска збирка периодике 1-20
музејска збирка периодике 1891 3-6
музејска збирка периодике 1890 1-24
музејска збирка периодике 1889 1-24
музејска збирка периодике 1888 1-24
музејска збирка периодике 1888 1-24
музејска збирка периодике 1887 19-24
музејска збирка периодике 1887 1-24
музејска збирка периодике 1886 1-24
музејска збирка периодике 1885 4-5,10-24
музејска збирка периодике 1884 1-20,22-24<бр. 16 непотпун>
музејска збирка периодике 1884 1-24
музејска збирка периодике 1883 1-24
музејска збирка периодике 1883 1-24
музејска збирка периодике 1882 1-24
музејска збирка периодике 1882 1-24
музејска збирка периодике 1881 9,11-22
музејска збирка периодике 1881 1-24
музејска збирка периодике 1880 1-12
музејска збирка периодике 1880 1-12
поклон библиотека Косте Милутиновића - периодика 1888 1-24
поклон библиотека Косте Милутиновића - периодика 1885 1-24
Патронат Ј. Ј. Змај 1883 1-10,13-24
лична библ. П. Попадића - периодика 1889 1-24
лична библ. П. Попадића - периодика 1888 1-24
фототипско издање - периодика 1880 3-12


loading ...
loading ...
loading ...