Српска академија наука и уметности, Београд (САНУ)
 • Зборник о Србима у Хрватској = Recueil des Travaux sur les Serbes en Croatie
  Врста грађе - часопис
  Издавање и производња - Београд : САНУ, Одбор за историју Срба у Хрватској, 1989-
  Језик - српски
  ISSN - 0353-5967
  COBISS.SR-ID - 16578818
Сигнатура A 40-318
Године/годишта редовни доток 1989-
Напомене тренутно наручена серијска публикација
Одељење Година Бр. свеске
A 40- 12
A 40- 12
A 40- 12
A 40- 11
A 40- 11
A 40- 11
A 40- 10
A 40- 10
A 40- 10
A 40- 9
A 40- 9
A 40- 9


loading ...
loading ...