Српска академија наука и уметности, Београд (САНУ)
Сигнатура – локација, инвентарски бр. ... Статус примерка Резервација
A 40- 0000000634/0000000002 0000000001
ИН: 00000618809
A 40- 634/2 1
ИН: 00000618809
слободно - за читаоницу
A 40- 0000000634/0000000002 0000000002
ИН: 00000618810
A 40- 634/2 2
ИН: 00000618810
позајмица није могућа
A 40- 0000000634/0000000002 0000000003
ИН: 00000619484
A 40- 634/2 3
ИН: 00000619484
позајмица није могућа
loading ...
loading ...
loading ...