Српска академија наука и уметности, Београд (САНУ)

Сигнатура – локација, инвентарски бр. ... Статус примерка Резервација
A 18- III 0000000508 0000000001
ИН: 00000625668
A 18- III 508 1
ИН: 00000625668
слободно - за читаоницу
A 18- III 0000000508 0000000003
ИН: 00000625670
A 18- III 508 3
ИН: 00000625670
позајмица није могућа
A 18- III 0000000508 0000000002
ИН: 00000625669
A 18- III 508 2
ИН: 00000625669
позајмица није могућа