Брека, Катарина, 1989. = Breka, Katarina, 1989.

Лично име Брека, Катарина, 1989. = Breka, Katarina, 1989.
Варијанте личног имена Breka, Katarina V., 1989-
Шифра истраживача 22954; 22954
Држава Србија
Језик који корис. особа/корп. српски
Напоменe Доктор биолошких наука, област екологија животиња и зоогеографија.
CONOR.SR-ID 102219529

Брека, Катарина, 1989. (22954)
=  Breka, Katarina, 1989. (22954)

        Доктор биолошких наука, област екологија животиња и зоогеографија.

        <  Breka, Katarina V., 1989-

CONOR.SR-ID=102219529