Грот, Яков Карлович, 1812-1893 = Grot, Jakov Karlovič, 1812-1893

Лично име Грот, Яков Карлович, 1812-1893 = Grot, Jakov Karlovič, 1812-1893
Држава Русија
Језик који корис. особа/корп. руски
Напоменe Руски филолог.
CONOR.SR-ID 14192999

Грот, Яков Карлович, 1812-1893
=  Grot, Jakov Karlovič, 1812-1893

        Руски филолог.


CONOR.SR-ID=14192999