Савић Станковић, Татјана, 1975- = Savić Stanković, Tatjana, 1975-

Лично име Савић Станковић, Татјана, 1975- = Savić Stanković, Tatjana, 1975-
Варијанте личног имена Станковић, Татјана Савић, 1975-; Савић Станковић, Татјана В., 1975-
Држава Србија
Језик који корис. особа/корп. српски
Напоменe Доктор медицинских наука - стоматологија. Специјалиста за болести зуба и ендодонције.
CONOR.SR-ID 16228967

Савић Станковић, Татјана, 1975-
= Savić Stanković, Tatjana, 1975-

    Доктор медицинских наука - стоматологија. Специјалиста за болести зуба и ендодонције.

    < Станковић, Татјана Савић, 1975-
    < Савић Станковић, Татјана В., 1975-

CONOR.SR-ID=16228967