Карл XII, шведски краљ, 1682-1718 = Karl XII, švedski kralj, 1682-1718

Лично име Карл XII, шведски краљ, 1682-1718 = Karl XII, švedski kralj, 1682-1718
Држава Шведска
Језик који корис. особа/корп. шведски
Напоменe Шведски краљ.
CONOR.SR-ID 16528743

Карл XII, шведски краљ, 1682-1718
=  Karl XII, švedski kralj, 1682-1718

        Шведски краљ.


CONOR.SR-ID=16528743