Сметана, Беджих, 1824-1884 = Smetana, Bedřich, 1824-1884

Лично име Сметана, Беджих, 1824-1884 = Smetana, Bedřich, 1824-1884
Држава Чешка
Језик који корис. особа/корп. чешки
Напоменe Чешки композитор.
CONOR.SR-ID 17443687

Сметана, Беджих, 1824-1884
=  Smetana, Bedřich, 1824-1884

        Чешки композитор.


CONOR.SR-ID=17443687