Ландау, Лeв Давидович, 1908-1968 = Landau, Lev Davidovič, 1908-1968

Лично име Ландау, Лeв Давидович, 1908-1968 = Landau, Lev Davidovič, 1908-1968
Варијанте личног имена Ландау, Лав Давидович; Landau, L. D., 1908-1968 (z)
Напоменe Совјетски физичар и нобеловац.
CONOR.SR-ID 18420583

Ландау, Лeв Давидович, 1908-1968
= Landau, Lev Davidovič, 1908-1968

    Совјетски физичар и нобеловац.

    < Ландау, Лав Давидович
    < Landau, L. D., 1908-1968 (z)

CONOR.SR-ID=18420583