Ким, Џонг Ил, 1942-2011 = Kim, Jong Il, 1942-2011

Лично име Ким, Џонг Ил, 1942-2011 = Kim, Jong Il, 1942-2011
Варијанте личног имена Kim, Đong Il, 1942-2011; Kim, Jong-Il, 1942-2011
Држава Северна Кореја
Језик који корис. особа/корп. корејски
Напоменe Севернокорејски лидер од 1994-2011.
CONOR.SR-ID 31711079

Ким, Џонг Ил, 1942-2011
= Kim, Jong Il, 1942-2011

    Севернокорејски лидер од 1994-2011.

    < Kim, Đong Il, 1942-2011
    < Kim, Jong-Il, 1942-2011

CONOR.SR-ID=31711079