Болцано, Бернард, 1781-1848 = Bolzano, Bernard, 1781-1848

Лично име Болцано, Бернард, 1781-1848 = Bolzano, Bernard, 1781-1848
Држава Чешка
Језик који корис. особа/корп. немачки
Напоменe Чешки математичар, логичар, филозоф и теолог.
CONOR.SR-ID 32909415

Болцано, Бернард, 1781-1848
=  Bolzano, Bernard, 1781-1848

        Чешки математичар, логичар, филозоф и теолог.


CONOR.SR-ID=32909415