Репин, Илья Ефимович, 1844-1930 = Repin, Ilʹa Efimovič, 1844-1930

Лично име Репин, Илья Ефимович, 1844-1930 = Repin, Ilʹa Efimovič, 1844-1930
Варијанте личног имена Рјепин, Иља Јефимович, 1844-1930 (f); Rjepin, Ilja Jefimovič, 1844-1930 (f)
Држава Русија
Језик који корис. особа/корп. руски
Напоменe Руски сликар и вајар.
CONOR.SR-ID 51900937

Репин, Илья Ефимович, 1844-1930
= Repin, Ilʹa Efimovič, 1844-1930

    Руски сликар и вајар.

    < Рјепин, Иља Јефимович, 1844-1930 (f)
    < Rjepin, Ilja Jefimovič, 1844-1930 (f)

CONOR.SR-ID=51900937