DIKUL - logo
FF, Osrednja humanistična knjižnica, Ljubljana - vsi oddelki (FFLJ)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Popis zapuščine in ureditev gradiva : priprava seznama, preverjanje, urejanje gradiva in izbor gradiva za zbirko NUK : diplomsko delo s prilogami na CD ROM-u
    Novaković, Ana
    Zapuščina je knjižnično gradivo, ki ga posameznik navadno z oporoko zapusti knjižnici ali to storijo njegovi dediči. Predstavljen je nastanek popisa zapuščine Alojza Gradnika, slovenskega pesnika, ... sodnika in prevajalca. Po teoretičnem uvodu o bibliografijah, zapuščinah v Narodni in univerzitetni knjižnici in Alojzu Gradniku sledi obrazložitev posameznih delov popisa: bibliografski opis, opombe (ekslibris, posvetilo, podpis, slovenika, jugoslavika, raitete itd.), vključenost v zbirke NUK, vključenost v zbirke drugih knjižnic na COBISS-u, izbor za zbirke NUK, število izvodov, vrsta gradiva, število škatel. Nazadnje so predstavljeni statistični podatki o vrsti gradiva v zapuščini, prisotnosti opomb, vključenosti slovenike in jugoslavike iz zapuščine v slovenske knjižnice in drugi. Vključen je tudi celoten popis na CD-ROM-u.
    Vrsta gradiva - diplomsko delo ; neleposlovje za odrasle
    Založništvo in izdelava - Ljubljana : [A. Novaković], 2013
    Jezik - slovenski
    COBISS.SI-ID - 52856674

Signatura – lokacija, inventarna št. ... Status izvoda Rezervacija
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 0000000001 NOVAKOVIĆ A. Popis/CD-R
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 01 NOVAKOVIĆ A. Popis/CD-R
prosto - za čitalnico
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 0000000001 NOVAKOVIĆ A. Popis
OHK - Bibliotekarstvo
 DiplB 01 NOVAKOVIĆ A. Popis
prosto - za čitalnico
loading ...
loading ...
loading ...