DIKUL - logo
FF, Osrednja humanistična knjižnica, Ljubljana (FFLJ)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Merjenje ciljne usmerjenosti coachev [Elektronski vir] : pilotna študija = Measuring goal orientation of caoches : a pilot study
    Đuvelek, Sabina ; Lep, Žan
    Coaching je na cilje osredotočen proces, doseganje cilja pa ključen rezultat procesa. Kljub temu je bilo v raziskovanju le malo pozornosti namenjene različnim pristopom k merjenju ciljne usmerjenosti ... coachev, njihovemu doseganju zas- tavljenih ciljev ali razvoju konkretnih smernic in pripomočkov za merjenje učinkovitosti coachinga. V okviru širše raziskave sva tako v slovenščino prevedla edini dostopni vprašalnik, ki meri ciljno usmerjenost coachev (Vprašalnik na cilje usmerjenih kompetenec; Grant in Cavanagh, 2007) ter na vzorcu slovenskih coachev preverila njihovo ciljno us- merjenost. Rezultati kažejo na precejšnje razlike v ciljni usmerjenosti med slovenskimi coachi, v povprečju pa tisti, ki se s coachingom ukvarjajo profesionalno, dosegajo višje rezultate. Hkrati je ciljna usmerjenost coachev povezana tudi z njihovimi delovnimi izkušnjami na področju.
    Vrsta gradiva - prispevek na konferenci ; neleposlovje za odrasle
    Leto - 2019
    Jezik - slovenski
    COBISS.SI-ID - 69818210