UNI-MB - logo
UMNIK - logo
 
Faculty of Arts, Lj. - all departments (FFLJ)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Razvijanje zmožnosti medpredmetnega povezovanja z metodo projektnega dela pri gimnazijskem pouku književnosti : magistrsko delo
    Velikonja, Tina, 1990-
    Magistrsko delo obravnava zmožnost medpredmetnega povezovanja pri pouku književnosti z metodo projektnega dela pri gimnazijskem pouku književnosti. Osredotoča se na povezave slovenščine in zgodovine ... ter drugih predmetov, s katerimi so mogoče povezave. Delo najprej opredeljuje zmožnost medpredmetnega povezovanja, oriše njen razvoj in načine uporabe pri pouku. V nadaljevanju sledi prikaz stanja medpredmetnega povezovanja v učnih načrtih - kako učni načrti opredeljujejo in nakazujejo morebitne povezave. Stanje medpredmetnih povezav je predstavljeno tudi s krajšo analizo treh učbenikov za slovenščino, ki se uporabljajo na gimnazijah % Svet književnosti, Branja in Umetnost besede v prvih letnikih. Hipoteze o konkretni uporabi medpredmetnega povezovanja pri srednješolskih profesorjih so predstavljene z anketnim vprašalnikom. Uporaba projektnega učnega dela je predstavljena na podlagi učnih priprav in avtentičnih nalog na primeru ekskurzije in športnega dne. Magistrsko delo prikazuje trenutno stanje medpredmetnega povezovanja in možnost uporabe projektnega dela pri pouku književnosti in nakazuje smernice, ki bi uporabo teh metod izboljšale in omogočile njun nadaljnji razvoj.
    Type of material - master's thesis ; adult, serious
    Publication and manufacture - Ljubljana : [T. Velikonja], 2017
    Language - slovenian
    COBISS.SI-ID - 63676514

Call number – location, accession no. ... Copy status Reservation
OHK - Slovenistika in slavistika
 SKL-MagB 0000000064 VELIKONJA T. Razvijanje
OHK - Slovenistika in slavistika
 SKL-MagB 64 VELIKONJA T. Razvijanje
available - reading room
OHK - Slovenistika in slavistika
 SKL-MagB 0000000064 VELIKONJA T. Razvijanje/CD
OHK - Slovenistika in slavistika
 SKL-MagB 64 VELIKONJA T. Razvijanje/CD
loan not possible
loading ...
loading ...
loading ...