UP - logo
FF, Osrednja humanistična knjižnica, Ljubljana - vsi oddelki (FFLJ)
OHK FF oddelčne knjižnice bodo imele v času poletnih mesecev nekoliko prilagojene urnike. Poletne urnike si lahko ogledate:
Poletni urniki
  • Povezovanje šol in podjetij v poklicnem in strokovnem srednješolskem izobraževanju [Elektronski vir] : magistrsko delo
    Klančnik, Boris, 1969-
    V nalogi je obravnavano praktično usposabljanje z delom (PUD), ki je ena od najmočnejših povezav med šolami in podjetji v poklicnem in strokovnem srednješolskem izobraževanju. Izpostavljen je ... raziskovalni problem, in sicer, ali se šole in podjetja v poklicnem in strokovnem srednješolskem izobraževanju zavedajo pomembnosti sodelovanja in se zanj trudijo. Cilji magistrske naloge so obravnavani v skladu z raziskovalnim problemom. Zato je narejena analiza sodelovanja in uporabljenih instrumentov za sodelovanje med šolami in podjetji. Hkrati se analizira zbiranje in pretočnost povratnih informacij o delu dijakov, s katerimi šole spremljajo doseganje želenih ciljev na PUD. Zajete so ugotovitve, kako šole in delodajalci pristopajo k povezovanju in na kakšne ovire pri tem naletijo. Ugotovitve nakazujejo, da je povezovanje šol in podjetij zadovoljivo. Ključne besede: povezovanje, sodelovanje, praktično usposabljanje z delom (PUD), poklicno in strokovno srednješolsko izobraževanje, podjetje, šola.
    Vrsta gradiva - magistrsko delo ; neleposlovje za odrasle
    Založništvo in izdelava - Prebold : [B. Klančnik], 2016
    Jezik - slovenski
    COBISS.SI-ID - 63636322

Signatura – lokacija, inventarna št. ... Status izvoda Rezervacija
OHK - Pedagogika in andragogika
 DIP KLANČNIK B. Povezovanje
OHK - Pedagogika in andragogika
 DIP KLANČNIK B. Povezovanje
ni za izposojo
loading ...
loading ...
loading ...