Bibliotekat në sistemin COBISS.KS

Emri Vendi Akronimi Kodi i bibliotekës Grupa UniqueNumber
Universiteti Publik "Kadri Zeka", Gjilan Gjilan UPGJ 90206
Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës, Prishtinë Prishtinë BASHAK 90201
Katedralja Shën Nënë Tereza, Prishtinë Prishtinë KSHNT 90208
Instituti i Historisë "Ali Hadri", Prishtinë Prishtinë IHP 90209
Biblioteka "Azem Shkreli", Pejë Pejë BASHP 90207
Biblioteka Publike Komunale, Viti Viti BPKV 90202
Biblioteka e Qytetit "Fan S. Noli", Gjilan Gjilan BQGJ 90203
Biblioteka Publike "Ibrahim Rugova", Gjakovë Gjakovë BPGA 90204
Biblioteka e Qytetit 'Drita', Kamenicë Kamenicë BQK 90205
Biblioteka Publike 'Artana', Novobërdë Artanë BPAN 90210